Visie

De technologische ontwikkelingen voor het opwekken van duurzame energie gaan razend snel en de vernieuwingen volgen elkaar op. In het kielzog van de technologische ontwikkelingen veranderen ook de regelgeving en de beschikbare subsidies snel.

Energiebedrijven hebben te maken met internationalisering en een snelle verbreding van de energie opwek en buffer mogelijkheden. Ook de kostenopbouw van de energierekening is bij elke energiemaatschappij weer verschillend en voortdurend aan verandering onderhevig.

De aanleg van de elektrische voedingen is meestal vooral op technische uitgangspunten gebaseerd. In veel gevallen kan er door relatief simpele ingrepen aanzienlijk op de vaste kosten van deze voedingen worden bespaard.

Voor veel ondernemers is het aanschaffen van een duurzame energie installatie een éénmalige of minder frequent voorkomende activiteit. Ondernemers die besluiten om te investeren in duurzame energie doen dat in 90% van de gevallen omdat dit een zeer goede investering is op middellange termijn. Bijkomend voordeel is het duurzame imago van de investering.

Het vraagt in deze snel veranderende wereld veel kennis en ervaring om tot bedrijfseconomisch goede concepten en technisch goed werkende installaties te komen.

Het gebrek aan de juiste expertise doet ondernemers ten onrechte aarzelen.

De visie van Daniels Smart Energy is als volgt geformuleerd:

Daniels Smart Energy wil haar klanten helpen om tot bedrijfseconomisch en technisch goede investeringen te komen.  Wij willen onze klanten van dienst zijn door tijdens de specificatie, bestel- en afname fase van projecten zeker te stellen dat de installaties tot de gewenste prestaties komen.

Daniels Smart Energy wil haar klanten ook helpen met de monitoring van hun PV (zonnestroom) systemen om daarmee de prestaties blijvend te waarborgen.

Daniels Smart Energy is overtuigd van haar bestaansrecht en wil de komende jaren uitgroeien tot een middelgroot en steeds robuuster adviesbureau op het gebied van duurzame energie installaties.

Daniels Smart Energy richt zich voornamelijk op de vier noordelijke provincies (Flevoland, Friesland, Groningen en Drenthe). De belangrijkste aandachtsgebieden hierbij zijn: de agrarische sector, het MKB (midden- en klein- bedrijf) en VvE’s (Verenigingen van Eigenaren).