SDE+ beschikking najaar 2019, of ouder?

7 apr 2020

SDE+ beschikking najaar 2019, of ouder?

Heeft u een SDE+ beschikking voor zon PV, met een beschikkingsdatum (dagtekening brief) van niet ouder dan februari 2019 en heeft u  nog geen besluit genomen of u wilt realiseren of niet. Dan kan Daniels Smart Energy mogelijk iets voor u betekenen.

Verdiencapaciteit en besparing

Een SDE+ beschikking ongeacht het jaar van aanvraag is nog steeds een rendabele manier om te investeren in een Zon PV installatie. Naast besparen in energiekosten kan er door het produceren van duurzaam opgewekte energie voor de wereldmarkt, extra verdiencapaciteit capaciteit gecreëerd worden voor uw onderneming.

Net schaarste

In de verschillende delen van het land is er door de grote toename in de realisatie van duurzame energieprojecten, schaarste ontstaan op het elektriciteitsnet. Dit betekend dat er in bepaalde delen van het land (vooralsnog) niet meer duurzaam geproduceerd kan worden voor de wereldmarkt.

Laat U hierdoor niet afschrikken!

Ook in gevallen van net schaarste zijn er meerdere alternatieven om alsnog rendabel te investeren in een Zon PV installatie in uw combinatie met uw SDE+ beschikking.

Voor meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvend en oriënterend gesprek kunt u contact opnemen met Frits Vellinga via frits@danielssmartenergy.nl of 06-31943347.

Gezien de actualiteit is een locatiebezoek op dit moment helaas niet mogelijk en zullen we dit telefonisch of via beeldbellen afhandelen. Onze medewerkers hanteren strikt de richtlijn van het RIVM die vooralsnog gelden tot 28-04-2020. Mocht u wel behoefte hebben aan een oriënterend gesprek op locatie dan kunnen we (onder voorbehoud) inplannen voor na 28-04-2020.

- Nieuws

Comments are closed.