Maatregelen DSE – Coronavirus

16 mrt 2020

Maatregelen DSE – Coronavirus

Maandag 16-03-2020

Beste klant, Beste Relatie,

N.a.v. de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn wij ook genoodzaakt om maatregelen te treffen. Als bedrijf volgen wij de richtlijnen van de Nederlandse overheid www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 en het RIVM www.rivm.nl/.

Door ons getroffen maatregelen zijn o.a;

  • Onze medewerkers werken vanaf vandaag 16-03-2020 thuis.
  • Onze medewerkers bepreken hun sociale contacten tot een minimum
  • Klantbezoeken vinden (in principe) niet plaats.

 Dienstverlening   

Wij doen er alles aan om onze dienstverlening zoveel mogelijk in stand te houden. Gezien onze goede (ICT) infrastructuur is het vanuit huis werken van onze medewerkers geen belemmering voor onze bedrijfsvoering. Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar.

Voortgang projecten

M.b.t. lopende projecten zullen we in overleg met U en met uw PV leverancier kijken hoe we praktisch omgaan met de situatie. De gezondheid van ons allen is daarbij de hoogste prioriteit.

Bij een aantal van uw projecten zijn er i.v.m. o.a. SDE+ subsidies deadlines die gehaald moeten worden. De verwachting is dat hier in sommige gevallen knelpunten zullen ontstaan. Mocht dit bij u het geval zijn dan zullen wij dit de komende weken nauwgezet in kaart brengen en terugkoppelen aan het RVO. Wij verwachten dat het RVO hier coulant mee om zal gaan.  Het betreft hier een uitzonderlijke situatie, overmacht.

We hopen u hiermee voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Bij voorkeur via uw vaste contactpersoon.

Pas goed op uzelf en blijf gezond!

Daniels Smart Energy

- Nieuws

Comments are closed.