Links

Op deze pagina vindt u interessante links van onze klanten en overige interessante websites.

PVopbrengst.nl
PVopbrengst.nl is het monitoringsplatform voor systemen gerealiseerd door Daniels Smart Energy. Op afstand monitoren wij de PV installaties van onze klanten. Met de persoonlijke inloggegevens is het monitoringsplatform ook als klant toegankelijk.
www.pvopbrengst.nl

De boeren Box
De Boeren box is een netwerkplatform in het FC Groningen stadion speciaal voor organisaties verbonden aan de agrarische sector. Ook Daniels Smart Energy is hiervan lid.
www.boeren-box.nl

HSagri
HSagri is een agrarisch transport- & loonbedrijf uit Zuidlaarderveen. kijk hier voor het project bij HSagri.
www.hsagri.nl

Mechielsen Oldehove B.V
Mechielsen Oldehove B.V is gespecialiseerd in loonwerk, grondverzet en transport. Kijk hier voor het project bij Mechielsen.
www.mechielsen.nl

Snipperhout
Snipperhout BV is gespecialiseerd in een houtgestookte verwarmingsinstallaties en kan o.a. voor u het onderhoud, de logistiek en de aanvoer van houtsnippers verzorgen. Kijk hier voor het project bij Snipperhout BV.
www.snipperhout.nl

Handelsbedrijf Schuitema
Agrarisch handelsbedrijf Johan Schuitema actief in de verkoop en advisering op het gebied van gewasbescherming, zaai- en pootgoed, meststoffen, landbouwplastics, em-producten, perstouw en wikkelfolie en nog vele andere producten. Gevestigd te Musselkanaal. Kijk hier voor het project bij Schuitema.
www.johanschuitema.nl

Zorgboerderij Fenna Heerd
Zorgboerderij Fenna Heerd is een bijzondere zorgboerderij waar 7 mensen met een ernstige verstandelijke en lichamelijke handicap dagbesteding kunnen krijgen. Fenna heerd is vernoemd naar de dochter van Geuko en Aagtje Ten Have. Kijk hier voor het project bij zorgboerderij Fenna Heerd.
www.fennaheerd.nl 

Hoekstra Bouw
Hoekstra Bouw BV is een bouwbedrijf gevestigd in Noordhorn. Kijk hier voor het project bij Hoekstra Bouw.
www.hoekstrabouw.nl

Autobedrijf Mulder
Autobedrijf Mulder gevestigd in Annen. Voor APK, onderhoud, schadeherstel en occasions. Kijk hier voor het project bij Autobedrijf Mulder.
www.autobedrijfmulder.nl

De Strandhoeve
Recreatieboerderij de Strandhoeve gevestigd te Baarlo voor een dag of meerdere dagen uit inclusief overnachting. Kijk hier voor het project bij de Strandhoeve.
www.destrandhoeve.nl

Slagerij Boersema
Slagerij Boersema gevestigd te Grijpskerk. Kijk hier voor het project bij Slagerij Boersema.
www.boersema.gildeslager.nl

AA & Hunze Makelaardij
AA & Hunze Makelaardij. Makelaar, assurantiën en hypotheken. Kijk hier voor het project bij Fokke Hamstra de Eigenaar en directeur van AA & Hunze Makelaardij.
www.aahunze.nl

Pediscare
Podotheraptie gevestigd te Gasselternijveenschemond. Voor uw inlegzolen op maat. Kijk hier voor het project bij Pediscare.
www.pediscare.nl

AA de Hondsrug
Bestrijdingsdienst gevestigd te Gieten. Kijk hier voor het project bij AA de Hondsrug.
www.aadehondsrug.nl

Veiligspelen
Veiligspelen.nl gevestigd te Annen voor een veilige speelomgeving. Inspectie, advies, onderhoud en training op gebied van speeltoestellen. Kijk hier voor het project bij Brandts Buys eigenaar van Veiligspelen.nl.
www.veiligspelen.nl

Challenger Tennis
Tennisschool Challenger Tennis is gevestigd te Annen en geeft tennisles voor alle leeftijden en niveaus. Kijk hier voor het project bij Klaas Huisman eigenaar van Challenger Tennis.
www.challengertennis.nl

DeBets
Debets BV is een adviesbureau gericht op het verzamelen, ordenen en delen van kennis.
www.debetsbv.nl