Landbouwvakbeurs 2017

20 nov 2017

Landbouwvakbeurs 2017

Landbouwvakbeurs 2017 – Wegens succes herhaald! Een beurs in een beurs.

Voor de tweede keer na de vele positieve reacties van de landbouwvakbeurs 2015 presenteren wij ons  opnieuw (met een nog steeds uniek concept) op één groot beursplein van 450 m²…  Van Tractorband tot het advies over duurzame installaties.., van juridische bijstand tot het transport van bieten…, van financiële expertise tot de aan- en verkoop van grond.. en van de nieuwbouw van stallen tot betrouwbare machines en bedrijfswagens… Allemaal de voor u zo belangrijke ondersteunende diensten en middelen verzameld onder een ‘dak’. Profiteer wederom van dit concept en onze samenwerking waarbij wij uitgaan van elkaars kracht en ons gezamenlijke doel… Een groot ondersteunend platform voor de agrarische sector.

U kunt ons van dinsdag 28 november t/m vrijdag 1 december bezoeken op de Landbouwvakbeurs in de TT Hall te Assen. Stand nummer 235.

De Boeren-Box is in 2017 inmiddels gegroeid naar 33 bedrijven en organisaties. Allemaal met een sterke link naar de agrarische sector en met in hun eigen vakgebied een grote hoeveelheid aan kennis en ervaring. Wat de leden van de Boeren-Box vooral kenmerkt is het willen winnen, de behoefte om kennis te delen, professionaliteit en klantgericht handelen. Door onze kennis en krachten te bundelen willen wij deze belangrijke en innovatieve sector, nog beter van dienst zijn en laten mee profiteren van ons gezamenlijke succes.

Voor meer informatie over de leden, de beurs en contact verwijzen wij u graag naar onze website http://boeren-box.nl/boeren-box-staat-jaar-weer-op-landbouw-vakbeurs-assen/

- Nieuws

Comments are closed.