Doelgroep

Daniels Smart Energy richt zich voornamelijk op de vier noordelijke provincies (Flevoland, Friesland, Groningen en Drenthe). De belangrijkste aandachtsgebieden hierbij zijn: de agrarische sector, het MKB (midden- en klein- bedrijf) en VvE’s (Verenigingen van Eigenaren).

Agrarische sector:

In de agrarische sector heeft Daniels Smart Energy ruime ervaring met de advies en begeleiding bij projecten. Wij onderscheiden de volgende type agrariërs:

– Heeft u een Akkerbouw bedrijf ? Bekijk dan onze Akkerbouw pagina.
– Heeft u een Pluimvee bedrijf ? Bekijk dan onze Pluimvee pagina.
– Heeft u een Melkvee bedrijf ? Bekijk dan onze Melkvee pagina.
– Heeft u een Rundvee bedrijf ? Bekijk dan onze Rundvee pagina.
– Bent u actief in de Fruitteelt ? Bekijk dan onze Fruitteelt pagina.
– Bent u een varkens, geiten of schapenhouder ? Bekijk dan onze pagina voor varkens, geiten en schapenhouders.

Bent u een agrariër, maar niet behoort u niet tot een van de bovengenoemde groepen neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen doen.

Het MKB (midden- en klein- bedrijf)

Voor de MKB bedrijven zijn er tal van mogelijkheden om te investeren in duurzame energie installaties. Voor een kort overzicht van de mogelijkheden bekijk onze MKB-pagina voor het midden- en klein- bedrijf in Nederland.

VvE’s (Verenigingen van Eigenaren)

Voor Vereniging van Eigenaren kan het ook zeer rendabel zijn om te investeren in duurzame energie. Bij een VvE kan je je zowel richten op het verbruik van bewoners individueel als op het verbruik in de algemene ruimten. Lees hierover op onze VvE pagina.