Agro Techniek Assen 2019 ‘alles wat boeren boeit’

3 dec 2019

Agro Techniek Assen 2019 ‘alles wat boeren boeit’

Voor de derde keer een beurs in een beurs…,

Daniels Smart Energy nodigt u graag uit om een bezoek te brengen aan onze stand op de Agro Techniek beurs te Assen (standnummer: Boerenbox 4.20).


Van dinsdag 10 t/m donderdag 12 december 2019 zal de eerste editie van de nieuwe vakbeurs AgroTechniek Assen (ATA) , georganiseerd worden in de evenementenhal Expo Assen gelegen naast het TT circuit.( Voorheen bekend als landbouw vakbeurs)


Daniels Smart Energy is al 10 jaar actief op gebied van advies en projectleiding bij investeringen in duurzame energie installaties en wij hebben veel ervaring met PV (zonnestroom) en biomassaverbranding in de agrarische sector, MKB en vereniging van eigenaren. 

Voor de derde keer na wederom vele positieve reacties van de landbouwvakbeurs 2017 presenteren wij ons  opnieuw in samenwerking met de Boeren-Box ( Skybox FC Groningen )

Op één groot beursplein van meer dan 700m ² informeren wij u graag. Van tractorband tot het advies over duurzame installaties.., van juridische bijstand tot het transport van bieten…, van financiële expertise tot de aan- en verkoop van grond.. en van de nieuwbouw van stallen tot betrouwbare machines en bedrijfswagens… Allemaal voor u belangrijke ondersteunende diensten en middelen verzameld onder een ‘dak’.

Profiteer wederom van dit unieke concept en onze samenwerking waarbij wij uitgaan van elkaars kracht en ons gezamenlijke doel

 U kunt ons van dinsdag 10 december t/m donderdag 12 december bezoeken op de Agro Techniek 2019 (voorheen als landbouw vakbeurs) in de TT Hall te Assen. Stand nummer 4.20.  

De Boeren-Box is inmiddels gegroeid naar meer dan 60 bedrijven en organisaties. Allemaal met een sterke link naar de agrarische sector en met in hun eigen vakgebied een grote hoeveelheid aan kennis en ervaring.

Door onze kennis en krachten te bundelen willen wij u nog beter van dienst zijn en laten mee profiteren van ons gezamenlijke succes.
Voor meer informatie over de leden, de beurs en contact verwijzen wij u graag naar de website van de Boeren-Box
http://boeren-box.nl/


Voor meer informatie over Agro Techniek 2019
https://www.agrotechniekassen.nl/exposanten/

Adresgegevens:
De Haar 11
9405 TE Assen

Openingstijden:
Dinsdag 10 december:      10.00 -18.00 uur.
Woensdag 11 december:  10.00 – 22.00 uur.+ borrel
Donderdag 12 december: 10.00 – 18.00 uur.

- Nieuws

Comments are closed.